• 4.12.2012

    Turun kirjakahvilan seitankinkku

    Vehnägluteenista valmistetusta seitanista voi tehdä myös joulukinkun.

  • 4.12.2012

    Vaihtoehtoja tehokinkulle

    Jouluna suomalaiset syövät valtavasti kinkkua. Mitä vaihtoehtoja on kuluttajalla, joka ei halua joulupöytäänsä tehotuotetun possun lihaa?

  • 4.12.2012

    Äiti maa -laki huolettaa Bolivian soijantuottajia

    Bolivialaisviljelijät vaativat presidenttiä harkitsemaan uudelleen geenimanipuloitujen siementen kieltämistä.

  • 26.11.2012

    Mustan kullan tuoksu

    Meksikon Chiapasin vuoristokylissä kaikki on sidoksissa kahviin ja sen myyntiin.

  • 12.11.2012

    EU:n maatalouspolitiikan lyhyt oppimäärä

    EU:n maatalouspolitiikka on melko markkinalähtöistä. Sen vaikutus ruokamarkkinoihin on kutistunut 1990-luvun alusta.

  • 12.11.2012

    Typen kierto on yhä mysteeri

    Ihmisen vaikutus hiilidioksidin kiertoon on vain hipaisu verrattuna siihen, miten paljon ihminen vahingoittaa toista suurta biogeokemiallista kiertoa, typpeä.

  • 12.11.2012

    Luomu ratkaisee ongelmia yksilöstä käsin

    Sirpaleisessa ja monitahoisessa maailmassa makrotason näkökulmien rinnalle tarvitaan mikrotasoa. Sen tarjoaa luomu.

  • 12.11.2012

    Luomua lähiöihin

    Lähiöiden ruokapiireissä yhdistyvät yhteisöllisyys ja kiinnostus ruuan alkuperää kohtaan.

  • 12.11.2012

    Miten ruokitaan maailma?

    Vuonna 2050 ihmisten ruokkimiseen tarvitaan ennusteiden mukaan 70 prosenttia enemmän ruokaa kuin nyt. Peltopinta-alaa ei juuri voi lisätä. Miten kaikki ruokitaan ekologisesti?

  • 6.11.2012

    Syynissä koko elämä

    Ayurveda, elämäntiede, kaivautuu ongelmien syihin.

Olet nyt varjossa ""staging"". Poistu