• 4.9.2006

    Juhlaillallinen Kigalissa

  • 3.8.2006

    Uiguuriherkkuja Urumqissa

    Vielä pari vuosikymmentä sitten neljännes uiguureista eli yli satavuotiaiksi. Yhtenä pitkäikäisyyden tekijänä pidettiin terveellistä ruokavaliota.

  • 25.5.2006

    Leipurin haaste: Baklava

    Baklava on äkkimakea turkkilainen herkku.

  • 25.5.2006

    Baklavan resepti

  • 4.4.2006

    Ceviche, Perun suurlähettiläs

    Cevichen resepti on säilynyt lähes 3000 vuotta muuttumattomana.

  • 8.2.2006

    Lähi-itä lähellä

    Säkillinen riisiä ja neljän kilon kimpale lammasta. Siinä missä maahanmuuttaja löytää etnisestä ruokakaupasta kotoisia raaka-aineitaan, pääsee suomalainen pikkupuotien hyllyihin tutustuessaan eksoottisille makumatkoille.

  • 8.2.2006

    Resepti Café Kehityksestä

    Nämä lisukkeet sopivat paistetun lihan, kanan tai kalan seuraksi, toki myös syötäviksi sellaisinaan. Jos paistat lihat palmuöljyssä, saat niihin aidon aromin.

  • 8.2.2006

    Vesipuhvelia maustamassa

    Chiliä ei malesialaiskeittiössä säästellä. "Erityisesti murskattu salottisipuli ja myös kookosmaito tasaa tulisuutta", kertoi Lighthouse ravintolan kokki Shukri.

  • 8.2.2006

    Pohjois-Korea tarvitsee kehitystä ruoka-avun sijasta

    Samalla kun maailmanlaajuinen liike Pohjois-Korean ihmisoikeuksien puolesta kerää voimaa, meidän on vaadittava kehitysapua, koska se on varmin tapa edistää ihmisten turvallisuutta, sanoo kolumnisti Christine Ahn.

  • 8.2.2006

    Kokkioppilaana Café Kehityksessä

Olet nyt varjossa ""staging"". Poistu