• 8.10.2021

    Murheet palavat tuhkaksi kekripukin mukana

    Syksyisessä Suomenlinnassa järjestettävässä perinteikkäässä Viaporin Kekrissä pääsee nauttimaan valotaiteesta ja mystisistä kertomuksista saaren historiasta.

  • 10.9.2021

    Pohjoissavolaista lähiruokaa ja luonnonantimia

    Satoa-ruokafestivaaleilla pääsee maistelemaan paikallisten yrittäjien loihtimia annoksia.

  • 7.7.2021

    Näin valmistuu helteiden ykkösherkku: vadelmainen kookosjäätelö

    Kun jäätelön tekee itse, sen voi helposti tuunata mieleisekseen.

  • 19.3.2021

    Gelawej Viyan juhlii kurdien uutta vuotta paistamalla ruusuvesikakkua ja tanssimalla yksin

    Maaliskuussa ympäri maailmaa hajaantunut kurdikansa juhlii uutta vuotta, Newrozia. Helsinkiläiselle Gelawej Viyanille rakkaimpia tapoja pitää yllä kurdi-identiteettiä on ruoka.

  • 5.2.2021

    Trooppiset laskiaispullat vievät aistit kaivatulle etelän lomalle

    Perinteiset laskiaispullat täytetään täyteläisellä kookoskermalla ja raikkaalla mangolla.

  • 14.1.2021

    Trinidadista tuodussa matkamuistossa näkyy saaren ruokakulttuuri

  • 17.12.2020

    Savutofukinkku on joulupöydän vegaaninen hitti

    Lihaton joulu on kaikkea muuta kuin ankea.

  • 20.11.2020

    Monikäyttöisestä nauriista syntyy rapeita sipsejä

    Perinnejuurikas taipuu moneksi.

  • 17.11.2020

    Koronajumissa Karibialla

    Sirkka Antiala vietti Barbadoksella neljä ja puoli kuukautta koronan suljettua maailman.

  • 28.10.2020

    Unelma Portugalin passista vaatii seitsemän vuotta marjanpoimintaa

    Sujan Klawal haluaa asua Euroopassa. Portugali on tehnyt hänelle tarjouksen: seitsemän vuotta vadelmien keruuta ja hän saa palkaksi EU:n passsin.

Olet nyt varjossa ""staging"". Poistu