• 18.10.2017

    Sieneen, mars!

    Sienimetsässä sielu lepää ja hyvällä tuurilla kori täyttyy metsän antimista. Saalis on parasta valmistaa ruoaksi heti. Kookosmaito ja vihreä currytahna antavat metsäsienikeitolle aasialaisen vivahteen. Nopea sienipesto muuntuu moneen ruokaan sopivaksi.

  • 18.10.2017

    Naiset muureja vastaan

    Las Patronas -naiset ovat ruokkineet Paholaiseksi kutsutun junan kyydissä matkustavia keskiamerikkalaisia siirtolaisia jo 22 vuotta. Meksikon halki puuskuttava Paholaisen juna vie heitä lähemmäs amerikkalaista unelmaa.

  • 16.10.2017

    Nälkä taas nousussa

    Tuore raportti kertoo useamman vuoden jatkuneen suuntauksen pysyvän ennallaan.

  • 11.9.2017

    Hullaannu herukanlehdistä!

    Viininlehtikääryleet ovat ihana Välimeren alueelta kotoisin oleva herkku. Mustaherukanlehdistä voi valmistaa kääryleistä hurmaavan kotoisan version.

  • 20.6.2017

    Villiinny vihanneksiin!

    Kesän paras pesto syntyy nokkosista ja muista ”rikkaruohoista”. ­Villivihannesten ja -yrttien hyödyntäminen on nouseva trendi maailmalla.

  • 14.6.2017

    Perunaa, ei pilveä

    Vanuatun nuoriso on innostunut kannabiksen kasvatuksesta.

  • 13.6.2017

    Kun hyvä ruoka ei kelpaa

    Tutkija Elliot Woolleylla on useita ratkaisuja ruokahävikin vähentämiseen.

  • 8.5.2017

    Syö parsaa!

    Vihreä parsa on varma kevään merkki. Grillaamalla parsaan saa hurmaavat aromit, varsinkin jos ne ovat ensin saaneet kylpeä raikkaassa sitrusmarinadissa. Sitruuna ja minttu ovat vihreän parsa­risoton keväisen raikas makupari.

  • 2.5.2017

    Kanoja vai käteistä?

    Kehitystutkija Chris Blattman uskoo, että raha on tehokkaampi tapa auttaa kuin materia.

  • 31.3.2017

    Hummusta yhteiseen pöytään

    Hummusta, smoothieta ja vegaanihaasteita!

Olet nyt varjossa ""staging"". Poistu