• 28.3.2017

    Oikean tunnelman alkemisti

    Antto Melasniemi halusi olla keittiön paras kokki. Sitten hän tajusi onnistuvansa paremmin tunnelman­luojana.

  • 27.3.2017

    Matkan monet mutkat

    Miten kanakastiketta ja riisiä sisältävä thaikuutio saapuu pikalounaaksi Suomeen?

  • 17.3.2017

    Kuivuus kiihdyttää katastrofaalista nälänhätää

    Afrikan sarven kuivuuden kiihdyttämä nälänhätä on aikamme suurimpia humanitaarisia kriisejä. Järjestöt ovat muokanneet toimintaansa nopeasti helpottaakseen tilannetta.

  • 8.2.2017

    Rikkana rokassa

    Hernekeitto ja täytetyt pullat ovat perinteinen ­laskiaisherkku. Pulkkakelien pelastamiseksi ne voi valmistaa ilmastoystävällisempinä vegaaniversioina.

  • 8.2.2017

    Vähemmän lihaa – luonto kiittää

    WWF panostaa nyt kulutustottumusten muokkaamiseen. Juuri julkaistun lihaoppaan avulla järjestö auttaa ihmisiä vähentämään lihansyöntiään.

  • 8.2.2017

    Elämä ilman roskaa, kiitos!

    Toimittaja päätti yrittää elää kahden viikon ajan mahdollisimman vähäroskaista elämää. Suurin murheenkryyni on muovijäte. Se on ongelma paitsi vesien eliöstölle, myös ihmisille.

  • 24.10.2016

    Lounaalla vankilassa

    Tiharin vankilaravintolan työvuorossa vanki saa hetken kokea olevansa arvokas.

  • 3.10.2016

    Hipsteri juo nyt käsityökaakaota

    Maailmalla vallitseva kaakaovillitys on rantautumassa Suomeenkin.

  • 3.10.2016

    Savumuikkuja ja kikherneitä

    Kirjailija Niina Hakalahden ja hänen syyrialaistaustaisen miehensä Mouhannad Ismailin perheessä syödään kaiken maailman kotiruokaa.

  • 23.5.2016

    Syö, juo Amsterdam

    Maailman kansainvälisimmässä kaupungissa kukoistaa ruokatarjonta, jollaista et löydä mistään muualta.

Olet nyt varjossa ""staging"". Poistu